"Ada Ramai Sudah Tahu Abang Punya Wifi Password," Lelaki Terima Surat Suruh Tukar Password Dari Bangla Prihatin


"Ada Sudah Ramai Tahu Abang Punya Wifi Password," adalah sedikit ayat dari tiga keping surat yang diterima seorang lelaki daripada seorang lelaki warga asing yang cuba memberitahunya sesuatu.

Menurut seorang pengguna Facebook bernama Anuar Ibrahim, dia telah menerima tiga keping nota dipercayai daripada seorang lelaki warga asing dari Bangladesh, di mana surat yang diterimanya itu meminta dia menukar kata laluan wifinya kerana rakan-rakannya sudah tahu.

Menurut beliau, ramai rakan-rakannya telah menggunakan wifinya untuk tujuan menonton video, mendengar lagu dan menonton filem lucah.

Jom kita baca.
Lelaki warga asing berkenaan juga menyatakan rakan-rakannya mempunyai satu aplikasi yang membolehkan mereka 'hack' kata laluan wifi berkenaan.

Bagaimana pun Anuar menyatakan nama wifi Roka.kamal berkenaan adalah bukan milikknya, dia bagaimanapun memuji tindakan jujur warga asing berkenaan kerana mungkin tidak mahu melihat rakan-rakannya terus melakukan dosa. - Siakapkeli.my
loading...
0 Komentar untuk ""Ada Ramai Sudah Tahu Abang Punya Wifi Password," Lelaki Terima Surat Suruh Tukar Password Dari Bangla Prihatin"

 
Copyright © 2014 WORLD NEW STORY - All Rights Reserved
Template By Catatan Info