Menolak Untuk "Check In", Wanita Ini Ditinggalkan Teman Lelaki Jalan Kaki Seorang Seorang Diri Jam 4 Pagi Di Tepi JalanGambar Hiasan

Sudah menjadi lumrah untuk seorang wanita sifat mereka yang lemah lembut, bagi lelaki pula tenaga mereka sudah pasti melebihi seorang wanita, sebab itu fitrah lelaki diciptakan untuk melindungai seorang wanita.

Namun kini, deka kerana nafsu dan godaan syaitan, ramai wanita menjadi mangsa segelintir lelaki yang ingkar akan tuntutan agama dan tidak bertanggungjawab.

Dikongsikan oleh seorang lelaki di mana dia telah terjumpa seorang wanita ditepi jalan jam empat pagi, dia telah menuatnaik tweet bertanyakan adakah patut dia tolong wanita berkenaan takut terjadi sesuatu yang tidak diingini.

Akhirnya dia membuat keputusan menolong wanita berkeaan, rupa-rupanya sesuatu yang sadis telah berlaku di mana dia telah ditinggalkan berseorangan ditepi jalan pada pagi 'buta' itu, jom kita baca.

Sumber: Gatsby
loading...
0 Komentar untuk "Menolak Untuk "Check In", Wanita Ini Ditinggalkan Teman Lelaki Jalan Kaki Seorang Seorang Diri Jam 4 Pagi Di Tepi Jalan"

 
Copyright © 2014 WORLD NEW STORY - All Rights Reserved
Template By Catatan Info