Tapi Mata Mak Makin Teruk Bengkak Dan Keluar Cecair Merah Macam Darah Kerana Pergi Berubat Di Tempat Viral Dalam Facebook,


Baru-baru ini viral mengenai seorang perawat mata yang mampu merawat masalah mata menggunakan kaedah tradisional dan tersendiri termasuk menggunakan batu geliga.

Kebolehanya merawat masalah rabun yang membolehkan pesakitnya dapat melihat dengan normal semula tanpa melalui kaedah rawatan moden yang disediakan di hospitai dipercayai mendapatkan sambutan orang ramai.

Bagaimanapun, seorang wanita tampil mendakwa bahawa ibunya yang mendapatkan rawatan viral berkenaan kini sedang menanggung derita, selain penglihatan makin teruk setelah mendapatkan rawatan alternatif yang disediakan oleh lelaki itu.

Ujarnya lagi, diperingkat awal selepas mendapatkan rawatan tersebut, penglihatan ibunya semakin baik dan boleh melihat keadaan sekeliling seperti normal.

Namun selepas beberapa hari, keadaan mula berubah bahkan dia mendakwa mata ibunya membekak sehingga demam.

Dia juga mendakwa bahawa mata ibunya mengeluarkan cecair seakan-akan darah dan berbau hanyir sewaktu tidur.

Wanita ini bertindak berkongsi keadaan yang dihadapi oleh ibunya setelah mendakwa bahawa dia mendapati ramai lagi individu lain yang mengalami nasib yang serupa.

Manakala gambar di bawah adalah gambar mata seorang lelaki yang dipercayai turut menerima rawatan alternatif tersebut.
Sumber : Doktor Amira Nadia
loading...
0 Komentar untuk "Tapi Mata Mak Makin Teruk Bengkak Dan Keluar Cecair Merah Macam Darah Kerana Pergi Berubat Di Tempat Viral Dalam Facebook,"

 
Copyright © 2014 WORLD NEW STORY - All Rights Reserved
Template By Catatan Info