(Video) Doktor Ditemui Mati Selepas Beberapa Hari Gagal Dihubungi Tunangnya


Selepas gagal dihubungi beberapa hari, seorang daoktor lelaki akhirnya ditemui mati di bilik sewanya di Kampung Nyior Sepohon, Jalan Sultan Mahmud, Kuala Terengganu.

Mohd Muaz Mohd Sabri, 30-an, ditemui pada pukul 10.40 malam selepas anak pemilik bilik sewa itu berjaya membuka pintu bilik yang disewakan itu.

Mangsa yang dipercayai meninggal beberapa hari lalu berkhidmat di Hospital Sultanah Nur Zahirah (HSNZ) selepas gagal dihubungi oleh tunangnya sebelum memohon pertolongan pemilik bilik sewa tersebut mencarinya.


Menurut laporan, mangsa dan tunangnya yang bertugas sebagai doktor juga di hospital yang sama sebelum ini diserang keracunan makanan selepas makan makanan yang dibeli di pasar malam di Kuala Ibai.

Akibat keracunan tersebut, tunang mangsa terpaksa menerima rawatan di hospital, namun mangsa yang enggan dirawat memilih untuk berehat di bilik sewanya sahaja.

Pihak polis yang tiba di lokasi kejadian setelah dihubungi oleh pemilik bilik sewa itu mendapati mayat mangsa sudah berbau dan dibawa ke Unit Forensik HSNZ untuk dibedah siasat.

Ketua Polis Daerah Terengganu, Asisten Komisioner Idris Abd Rafar memaklumkan ada menerima laporan bersabit penemuan mayat doktor tersebut.

Katanya lagi, pihak polis mengklafikasikan kes itu sebagai kematian mengejut.Sumber : myMetro
loading...
0 Komentar untuk "(Video) Doktor Ditemui Mati Selepas Beberapa Hari Gagal Dihubungi Tunangnya "

 
Copyright © 2014 WORLD NEW STORY - All Rights Reserved
Template By Catatan Info